Sunwind tuotteet käytössä

Sunwind - mukavuuksia mökille

Sunwind on viimeisten 15 vuoden aikana korostanut ympäristöystävällisiä ratkaisuja mökin ja vapaa-ajan asunnon omistajille. Kodin mukavuuksista puhtailla ja uusiutuvilla energiaratkaisuilla, ilman voimalinjoja, nauttii jo useat sadat tuhannet mökkeilijät Pohjoismaissa. Sunwindilta löydät aurinkopaneeli- ja tuulivoimaratkaisut jotka säästävät sinut kalliilta valtakunnan sähköverkolta.

http://www.sunwind.fi


Wallas tuottee käytössä veneessä

Wallas - lämmittimet ja liedet mökille

Wallaksen tuoteryhmistä löytyvät diesel- ja valopetrolikäyttöiset liedet,uunit ja lämmittimet veneisiin sekä kesämökkeihin. Tuotteissa ja Wallaksen toiminnassa on erittäin keskeistä korkea laatu. Tuotteissa laatu muodostuu jokaisen osan käyttövarmasta rakenteesta.

http://www.wallas.fi


Aurinkopaneeli

AS-Sun Energy - aurinkoenergia käyttöön

AS-Sun Energy on oma tuotemerkkimme aurinkosähköjärjestelmien rakentamisessa. Järjestelmät rakennetaan asiakkaan toivomusten sekä vaatimusten mukaan ja toimitetaan paikoilleen kokonaisuutena toimintavalmiina. Käytämme järjestelmissämme vain tunnettujen valmistajien korkeluokkaisia tuotteita.
Ilmaista energiaa mökillesi AS-Investin aurinkosähkötuotteilla!


Valvontakamera

CNB kameravalvontasarja

CNB H.264 laadukas kameravalvontasarja. Sisältää suomenkielisen digitaalisen tallentimen jossa monipuoliset ominaisuudet, mm. tallentimen etäkäyttö verkon kautta. Lisäksi vandaalisuojatut valvontakamerat ulkokäyttöön. Kamerat näkevät pimeässä jopa 20m saakka.
Sarjaan sisältyy 18,5" LCD-näyttö, 4 kanavainen tallennin sekä 2kpl kameroita.

Hinta 1190e (alv. 24%) - Takuu 3 vuotta (tallentimen kovalevy 1 vuosi)

Kysy asennustarjousta!


Hälytinlaite

Infinite langaton hälytinlaite

Infinite Prime langaton hälytinlaite. Laadukas, vakuutusyhtiöiden hyväksymä laitteisto suomenkielisillä asennus ja käyttöohjeilla.
Sarjaan sisältyy keskuslaite gsm modeemilla, PIR-ilmaisin, langaton ovitunnistin, kaapeloitava paloilmaisin sekä sisäänrakennettu sireeni.
Laitteistoa on myös mahdollista laajentaa jolloin se soveltuu suurenkin kohteen tehokkaaseen valvontaan.

Hinta 590e (alv. 24%) - Takuu 3 vuotta (Ei koske paristoja tai akkuja)

Kysy asennustarjousta!